Terug naar het overzicht

Een motor huren? dat doe je bij Doornekamp Motorsport!

Heb jij al zin om een weekend een mogelijk nieuwe motor te proberen? Of ben je er nog niet uit wat je wilt aanschaffen? Tegen scherpe tarieven huur je bij ons een dag, weekend of zelf een week een motorfiets!

Sinds dit jaar hebben wij onze assortiment met huur motoren flink uitgebreid. Hierdoor zijn er weer genoeg keuzes om eens een andere motor te proberen. En dit was een succes! Zo gaan wij ook volgend jaar in het motorseizoen weer leuke motorfietsen selecteren voor de verhuur.

Verwachtte motoren: Kawasaki Z 900, Yamaha MT-09 en Yamaha MT-07.

Ook hebben wij motorfietsen die het hele jaar te verhuren zijn. Zo hebben wij nu de: Yamaha XSR 700, Honda NC 700 X, BMW R1200 GS Adventure, yamaha MT 07, Suzuki V-Strom en de kawasaki Z750.

Dus ben je benieuwd hoe een van deze motoren rijdt? Lang weekend weg of juist een dagje rijden met iemand die nog een motor moet aanschaffen? Of wil je gewoon eens wat anders proberen? Kom gerust eens een motor huren bij ons! Ook hebben wij een showroom met meer dan 400 goed geselecteerde occasions van alle populaire merken/modellen. Zo kun je pas echt goed zien wat er allemaal op de markt is!!

Neem gerust telefonisch contact op om een afspraak te maken voor uw huur dag(en) of reserveer hem bij het bekende platform Motorshare.

TEL:                  033 2534425

Website:         KLIK HIER VOOR ONZE VERHUUR PAGINA

Motorshare:   KLIK HIER VOOR ONS PROFIEL


Terug naar het overzicht

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.6 Doornekamp Motorsport
m/f/embed.php?id=1" type="text/javascript" charset="utf-8">