Ons aanbod

Doornekamp Motorsport

Private Lease

Bij ons sluit je al een Private lease af tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag . Neem voor meer informatie of een persoonlijke offerte contact met ons op.

Zakelijk motorrijden

De voordelen

FULL OPERATIONAL LEASE

Privé of zakelijk een motor leasen voor een vast maandbedrag, jij de brandstof, wij de rest.

Private Lease en Full Operational lease is een nieuwe of jong gebruikte motor leasen voor een vast bedrag per maand. Vaak is leasing goedkoper dan een motor kopen, zelfs als je het vergelijkt met jonge occassions. Wat leasing precies inhoudt en hoe leasing zelfs goedkoper kan zijn dan kopen? Hier lees je alles over het leasen van een motor en ontdek je of leasen ook iets voor jou is.

Als je bij ons een Lease-contract afsluit zijn daar de volgende kosten bij inbegrepen:

  • Afschrijving
  • Afleverkosten
  • Schade & reparatie
  • Wegenbelasting
  • All-risk verzekering & opzittende verzekering
  • Banden
  • Onderhoud bij jouw dealer

Dus een all-in abonnement, jij betaald enkel de brandstof!

 

PRIVATE LEASE

Private Lease is te vergelijken met het huren van een motor. Je sluit een overeenkomst af voor een vooraf bepaalde periode en een verwacht aantal te rijden kilometers. Aan het einde van de overeenkomst lever je de motor gewoon weer in. Het risico van eventuele onderhoudskosten en een restwaarde aan het einde van het contract is voor ons. Wil je de motor alsnog zelf overnemen, dan kan dat altijd. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.4 Doornekamp Motorsport