Terug naar het overzicht

De Kawasaki Z900 bevindingen en specs.

De Kawasaki Z 900 heeft een echte doorslag aan het merk gegeven door zijn fantastische rijbeleving en design. Het is dan ook niet gek dat dit model zo populair is geworden!

Productie:

De Kawasaki  Z 900 is geproduceerd vanaf 2017 en gebaseerd op zijn voorganger de Kawasaki  Z800. Dit model is begonnen met een 948cc 4 cilinder dat een vermogen produceert van maar liefst 125PK. De Kawasaki  Z 900 is pas echt vooruit gegaan qua design namelijk; strakkere lijnen, een smallere aanzicht met een hoge tank en een vrij rechte zithouding.

Sinds 2020 heeft Kawasaki een grote modificatie gedaan op de populaire Kawasaki  Z900. Zo hebben ze namelijk een 70kw variant gemaakt naast het vol vermogen model van 92KW en is deze dus terug te zetten naar 35KW en dus het A2 rijbewijs.

Ook technisch en optisch hebben ze wat aanpassingen gedaan.  Zo hebben ze namelijk het volgende bijgevoegd: Een TFT-scherm waarop je alle informatie gemakkelijk kunt zien met de volgende opties:

  • TFT scherm
  • Rij modi ( diverse rij instellingen waaronder rain, sport, tour en een persoonlijke rij modi )
  • TCS ( Traction control )
  • ABS
  • Bleutooth connectie voor mobiele telefoons

Rij impressie:

De Kawasaki is een zeer makkelijke en tevens snelle motorfiets dat erg naar jouw als bestuurder luistert. Zo kan je een rij modi instellen waarop jou rit gebaseerd is en kun je zowel sportief als rustig gemakkelijk rijden. De Kawasaki en zijn 125PK doen je niet vervelen, zo rijdt de motor erg vlot maar nog altijd wendbaar door bochten en is deze uiterst geschikt voor meerdere omgevingen. Of je nu in de stad, snelweg, buitenweg of bergroutes rijdt. Niets houdt je tegen om met een grote glimlach op de Z900 te rijden. Ook de 70KW variant en dus de variant die het voor een A2 rijbewijs mogelijk maakt een motor te rijden met 948cc rijdt erg soepel en behendig. De 4 cilinder motor is erg controleerbaar en kan je aan de hand van je gewenste RPM precies laten rijden zoals jij dit fijn vindt.

Conclusie:

De Z 900 zit in de top 5 meest verkochte motorfietsen en dit is zeker niet zonder reden. De Kawasaki Z 900 is in het algemeen een goed en volmaakt model die voor vele en verschillende type bestuurders als toegankelijk en aangenaam ervaren wordt.

Kom gerust eens kijken bij onze showroom in Hovelaken, hier hebben wij circa 30 Z 900 modellen op voorraad vanaf het eerste tot laatste type met zowel 92KW, 70KW of zelf 35kw.

KLIK HIER voor ons volledig aanbod in de kawasaki Z 900 serie

 


Terug naar het overzicht

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.7 Doornekamp Motorsport
m/f/embed.php?id=1" type="text/javascript" charset="utf-8">