Financiering

U heeft een motor gevonden op deze website die u wilt deze kopen? Dan kunt u de financiering voor uw motor regelen via Motordreams. Voor het financieren van uw motor werkt Doornekamp Motorsport namelijk samen met Motordreams. Zij adviseren u graag als het aankomt op de financiering van uw motor.

Over Motordreams

Als u de financiering laat regelen door Motordreams dan heeft u verschillende voordelen. Niet alleen heeft Motordreams diverse regelingen getroffen met meerdere kredietverstrekkers, ook bent u verzekerd van scherpe prijzen voor deze kredieten. Wist u dat u ook een huidige lening kunt onderbrengen bij Motordreams? Vaak wordt de lening daardoor veel goedkoper. Dit verzorgt Motordreams gratis voor u.

Bereken de kosten voor uw motor

Benieuwd wat de nieuwe motor gaat kosten? Bij elke motorfiets op onze website vindt u een knop om de financiering te berekenen.

Klik hier voor het maandbedrag

Onze klanten geven ons een

8,7

Klik hier voor alle beoordelingen
 • 10

  Mooi bedrijf, netheid en zeer klantgericht.

 • 9,3

  Ze werken kleinschalig en hebben daardoor veel oog voor de klant. Het personeel is vakkundig en gemotiveerd. Het is een geweldig team en toch zijn ze gewoon gebleven!

 • 8,7

  Voor deze beoordeling is geen beschrijving beschikbaar.

 • 8

  geweldig ik kwam mij daar oriënteren voor een andere motor. Maar door de geweldige info en er geen druk werd gelegd om te kopen vond en kocht ik hier ook mijn motor.

 • 8

  No nonsens

 • 10

  Prettig contact en snelle afhandeling.

 • 9,5

  Mooie zaak ,ontspannen sfeer lekker rondkijkenzonder dat je meteen aangesproken wordt.Eenmaal in gesprek merk je dat je goed geïnformeerd wordt in een gezellig gesprek

 • 8

  Drie jaar geleden mijn eerste en vandaag mijn tweede motorfiets gekocht bij deze winkel. Fijne winkel, duidelijk en klantvriendelijk. Raad het iedereen aan hier te kijken als je interesse hebt om een nieuwe motorfiets te kopen.

 • 10

  Onlangs mijn eerste motor gekocht. Het is een Suzuki V-storm 650 geworden. Ik werd enorm goed geholpen en ze nemen daar alle tijd voor je. Ik kwam bij Doornekamp op aanraden van mijn collega die heel erg te spreken is over het bedrijf.
  Een leuk enthousiast team met verstand van zaken. Ik ga ervan uit dat dit het begin is van een lange relatie😉

 • 9

  Fijn personeel en kwalitatief onderhoud zonder nonsens!


Onze nieuwste motoren

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest recent binnengekomen motoren.


Klik hier voor ons volledige aanbod »