Ons aanbod
Merken motoren

Merken motoren

Of je nu op zoek bent naar een Kawasaki, Yamaha, BMW, Suzuki, Triump, Ktm, of Honda motor: wij hebben nagenoeg alle merken in ons assortiment. Niet voor niets hebben wij een voorraad van 300 tweedehands motoren staan in onze winkel te Hoevelaken. Je kunt ons aanbod direct filteren op het merk van uw keuze.

Nieuw in ons aanbod

Nieuw binnen
Kawasaki Z 900 ABS

 8.450,00

Kilometerstand: 17532

Bouwjaar: 2019

Bekijken
Nieuw binnen
Yamaha TRACER 900 ABS

 8.750,00

Kilometerstand: 21000

Bouwjaar: 2016

Bekijken
Nieuw binnen
Honda CB 500 F ABS

 5.950,00

Kilometerstand: 14431

Bouwjaar: 2019

Bekijken
Winkel en werkplaats

Winkel en werkplaats

Aan De Wel 30 in Hoevelaken vind je zowel de winkel als de werkplaats van Doornekamp Motorsport. Onze motorzaak is centraal gelegen, dus goed te bereiken ongeacht waar je woont, ook met het openbaar vervoer. Het is handig dat je op afspraak een motor kunt kopen en er direct op kunt wegrijden!

Over ons

Al ruim twintig jaar helpen wij iedereen die enthousiast is over motoren. Nieuwe motor kopen, onderhoud, reparaties: we helpen je graag. Allemaal met enorme passie en kennis van motoren.

Blog
Over ons

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport

Huren van een motor

Weet je nog niet zeker welke motor je wilt aanschaffen? Dan is het een goed idee om de motor te huren. Je kunt dan de motor meerdere dagen uitproberen, om erachter te komen of jullie een juiste match zijn. Wil je er gewoon een dagje op uit met meerdere personen, informeer dan naar onze motortrailer. Hiermee kun je wel 3 motoren vervoeren.

Huren van een motor

Financiering motor

Heb je de motor van je dromen in ons aanbod gezien, maar ligt deze net iets boven je budget? Dan kun je de financiering van de motor ook regelen via Motordreams. Het grote voordeel voor jouw is dat Motordreams verschillende regelingen heeft getroffen met meerdere kredietverstrekkers. Op die manier ben je verzekerd van de meest gunstige prijs. Heb je al een lening lopen? Breng deze lening dan kosteloos onder bij Motordreams. In veel gevallen wordt de lening dan goedkoper.

Bereken direct uw maandbedrag

Onderhoud motor

Heb je al een motor en zoekt je een werkplaats om onderhoud uit te laten voeren aan je motor? Neem dan contact op met onze werkplaats. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we je motor op verschillende aspecten. Denk aan het testen van de accu, controle van het koel- en remsysteem, het verversen van de olie en het vervangen van het oliefilter.

Maak een afspraak met onze werkplaats

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport