Ons aanbod
Ruim aanbod met motoren

Financiering motor

Doornekamp Motorsport werkt samen met Motordreams. Groot voordeel van die samenwerking is dat je verzekerd bent van een scherpe prijs en op zeer korte termijn bij ons wegrijdt op je nieuwe motor!

Nieuw in ons aanbod

Nieuw binnen
Yamaha TRACER 900 ABS

 8.750,00

Kilometerstand: 21000

Bouwjaar: 2016

Bekijken
Nieuw binnen
Honda NT 700 V DEAUVILLE ABS

 3.950,00

Kilometerstand: 32816

Bouwjaar: 2006

Bekijken
Nieuw binnen
Honda VFR 1200 X DCT CROSSTOURER

 12.750,00

Kilometerstand: 35000

Bouwjaar: 2017

Bekijken
Bezoek onze winkel

Bezoek onze winkel

Benieuwd naar ons assortiment motoren of is een van je accessoires voor het motorrijden dringend toe aan vervanging? Breng dan eens een bezoek aan onze winkel, bestaande uit 2 verdiepingen met puur motorplezier. Er is voor ieder wat wils!

Over ons

Al ruim twintig jaar helpen wij iedereen die enthousiast is over motoren. Nieuwe motor kopen, onderhoud, reparaties: we helpen je graag. Allemaal met enorme passie en kennis van motoren.

Blog
Over ons

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport

Huur een motor

Wist je dat je bij Doornekamp Motorsport ook een motor kunt huren? Leuk als je in plaats van hyper sportief juist een keer een moderne klassieke motor wilt uitproberen of van supernaked eens off-road wilt motorrijden. Ook handig om eerst proefrit te maken voordat je gaat aanschaffen!

Huur een motor

Kom langs in Hoevelaken

Op nog geen uur van Zwolle vind je Doornekamp Motorsport, gevestigd in Hoevelaken aan de Wel 30. Je hoeft enkel de A28 af te rijden richting Amersfoort. Reis je liever met het openbaar vervoer? Neem dan de trein naar station Hoevelaken: je loopt in slechts 7 minuten van het station naar onze locatie.

Over Doornekamp motorsport

Doornekamp Motorsport is een familiebedrijf dat zich met een enorme gedrevenheid inzet voor iedere motorliefhebber. Met kennis van zaken, eerlijke service en een flinke dosis enthousiasme adviseert ons team je graag welke motor voor jouw geschikt is en beantwoorden zij al je vragen. Ook zijn wij lid van de BOVAG: voor jouw een extra zekerheid dat onze kennis up-to-date is en je profiteert van minimaal drie maanden BOVAG garantie. Ons team staat zes dagen in de week, van 09:00 uur tot en met 18.00 uur voor je klaar (op zaterdag tot 16:00 uur). In onze werkplaats kun je terecht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt of reparatie van je motor.

Maak een afspraak

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport