Ons aanbod

Doornekamp Motorsport

Onze werkwijze

Doornekamp motorsport streeft een hoge klanttevredenheid na en probeert bij elke transactie alle betrokken partijen tevreden te stellen. Om het een en ander te verduidelijken en om verwarring te voorkomen hebben we onderstaande voorwaarden opgesteld.

Onze werkwijze
Verkoop

Verkoop

Wij houden geen motoren vast tenzij de factuur is gemaakt of de motor is aanbetaald. Als je interesse hebt om een motor te bekijken kun je het beste even bellen om teleurstelling te voorkomen. Proefritten kun je het beste van tevoren afspreken: dan zorgen wij ervoor dat de motor voor je klaarstaat. Houd altijd rekening met het weer. Als het heel slecht weer is (regen of pekel), dan gaan onze motoren alleen bij hoge uitzondering naar buiten.

In overleg is het vrijwel altijd mogelijk na aankoop dezelfde dag te rijden. Met uitzondering van financiering.

Inruilen

Inruilen behoort altijd tot de mogelijkheden. Mocht je interesse hebben om een motor in te ruilen, stuur dan een email met gegevens, een richtprijs en foto’s van je aanbod. Wij ruilen in tegen handelsprijzen. Slechte en oudere motoren (ouder dan 10 jaar) en motoren met hoge kilometerstanden ruilen wij ook in. Deze motoren gaan vrijwel altijd in de export en wij zullen dus ook exportprijzen bieden.

Onze werkplaats

Onze werkplaats

Wij voeren reparaties uit aan motoren waarvan het bouwjaar niet ouder is dan 20 jaar en het moet mogelijk zijn daadwerkelijk de motor te kunnen repareren. Als je je motorfiets bij ons brengt voor onderhoud is het mogelijk om een leenmotor mee te krijgen. Wij rekenen een kleine vergoeding van 10 euro per dag. Zodra je motor klaar is krijg je van ons bericht.

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.7 Doornekamp Motorsport
m/f/embed.php?id=1" type="text/javascript" charset="utf-8">