Ons aanbod
Aanbod motoren

Aanbod motoren

Wij hebben een assortiment van maar liefst 300 motoren. Daarnaast kunt u ook voor verschillende accessoires bij ons in onze motorzaak terecht: van helm tot en met motorbanden, van sloten tot en met bougies: uiteraard van kwalitatief hoogwaardige merken.

Nieuw in ons aanbod

Nieuw binnen
Yamaha TRACER 900 ABS

 8.750,00

Kilometerstand: 21000

Bouwjaar: 2016

Bekijken
Nieuw binnen
Honda NT 700 V DEAUVILLE ABS

 3.950,00

Kilometerstand: 32816

Bouwjaar: 2006

Bekijken
Nieuw binnen
Honda VFR 1200 X DCT CROSSTOURER

 12.750,00

Kilometerstand: 35000

Bouwjaar: 2017

Bekijken
Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Doornekamp Motorsport is gevestigd in Hoevelaken, nog geen half uur vanaf Almere en zeer eenvoudig te bereiken vanuit Almere. Via de N305, de A27 en de A1 bereikt u onze showroom, gevestigd aan De Wel 30. U kunt hier genieten van 2 verdiepingen motorplezier.

Advies inwinnen

Hyper sportief, modern klassiek, supernaked of off-road: welke motor is de geschikte voor u? Win advies in bij onze vakkundige medewerkers: zij adviseren u graag over de verschillende soorten motoren en merken in ons assortiment.

Advies inwinnen

Over ons

Al ruim twintig jaar helpen wij iedereen die enthousiast is over motoren. Nieuwe motor kopen, onderhoud, reparaties: we helpen je graag. Allemaal met enorme passie en kennis van motoren.

Blog
Over ons

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport

Financiering motor

Naast de aanschaf van een motor, kunt u bij Doornekamp Motorsport ook terecht voor advies over de financiering van uw motor. Wij werken hiervoor samen met Motordreams. Dat biedt u namelijk verschillende voordelen. Ten eerste heeft Motordreams regelingen getroffen met diverse kredietverstrekkers. U bent dus met andere woorden verzekerd van een scherpe prijs voor uw krediet. Heeft u een lening lopen op dit moment? Dan kunt u deze ook bij Motordreams onderbrengen. Dat heeft als voordeel dat een lening hierdoor veel goedkoper wordt. U kunt via onze website direct uitrekenen wat het maandbedrag is dat u waarschijnlijk gaat betalen voor uw motor.

Meer over financiering

Onderhoud motor

Naast het kopen van een motor kunt u uw motor ook naar onze werkplaats brengen voor onderhoud en/of reparatie. Maak daarvoor een afspraak met onze professionele monteurs. U hoort van onze monteurs hoe lang zij nodig hebben om uw motor te repareren. Uiteraard krijgt u een leenmotor mee.

Meer onderhoud en reparatie

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport