Ons aanbod
Ruim aanbod met motoren

De juiste motor

Misschien heb je al een droommotor in gedachten die je wilt kopen. Het is beter om dat niet meteen te doen. Pas als je wat langer motor rijdt, kom je erachter wat voor soort motorrijder je echt bent. Je denkt wellicht dat je graag sportief rijdt, in de praktijk kan het maar zo blijken dat je eigenlijk veel liever rustiger rijdt zonder veel te hoeven schakelen. Dan is een cruiser veel geschikter voor je.

Nieuw in ons aanbod

Nieuw binnen
Kawasaki Z 900 ABS

 8.450,00

Kilometerstand: 17532

Bouwjaar: 2019

Bekijken
Nieuw binnen
Yamaha TRACER 900 ABS

 8.750,00

Kilometerstand: 21000

Bouwjaar: 2016

Bekijken
Nieuw binnen
Honda CB 500 F ABS

 5.950,00

Kilometerstand: 14431

Bouwjaar: 2019

Bekijken
Tweedehands of nieuw

Tweedehands of nieuw

Als je net je motorrijbewijs hebt gehaald en je eerste motor koopt, is het aan te raden om een tweedehands motor aan te schaffen. Een nieuwe motor moet namelijk ingereden worden. Hoewel dat niet moeilijk is, moet je je daar wel op concentreren. Om dat nu te doen tijdens de eerste keer op je nieuwe motor is niet het meest ideale moment. Bij goed onderhoud kun je je motor eenvoudig doorverkopen.

Over ons

Al ruim twintig jaar helpen wij iedereen die enthousiast is over motoren. Nieuwe motor kopen, onderhoud, reparaties: we helpen je graag. Allemaal met enorme passie en kennis van motoren.

Blog
Over ons

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport

Werkgebied

Vind je het moeilijk om de juiste motor te kiezen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of nog beter, kom een keer langs in onze motorzaak nabij, Amersfoort,, Utrecht en Apeldoorn. Wij adviseren je graag.

Werkgebied

2 verdiepingen motorplezier

Naast mooie occasions leveren wij alles wat u tevreden op de weg brengt en houdt: kleding, helmen, accessoires en onderdelen. Met onze kennis over en ervaring met de verschillende producten die wij verkopen kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij zijn gevestigd nabij knooppunt A1/A28 en op loopafstand van station Hoevelaken.

Neem de virtuele tour door onze winkel

Naast ons grote en diverse assortiment en onze uitstekende kennis van motoren, onderscheidt Doornekamp Motorsport zich ook door een eerlijke service en schappelijke prijzen. Doornekamp Motorsport richt zich op particulieren. Meer over onze winkel »

Meer over Doornekamp

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport