Motorzaak Nijkerk

Bent u van plan een motor te kopen in een motorzaak nabij Nijkerk? Breng dan een bezoek aan Doornekamp Motorsport. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag over de verschillende motoren in ons uitgebreide assortiment. Wij hebben veel passie voor motoren en dat merkt u in de bevlogenheid waarmee onze medewerkers u adviseren over de verschillende type motoren. Of u nu een sportieve motor wilt of een motor waarmee u kunt cruisen, wij hebben voor ieder wat wils.

Kiezen voor de juiste motor in de motorzaak nabij Nijkerk

U bent van plan een bezoek aan Doornekamp Motorsport, dé motorzaak nabij Nijkerk te brengen? Bijvoorbeeld omdat u uw motorrijbewijs heeft gehaald? Dan is de dag aangebroken dat u bepaalt wat uw eerste motor wordt. Het is zo dat sommige motoren geschikter zijn als beginnersmotor dan anderen. Er zijn hierbij een paar aandachtspunten.

Misschien heeft u al een droommotor in gedachten die u wil kopen, alleen is het beter om dat niet meteen te doen. Het is namelijk zo dat u pas als u al wat langer motor rijdt, pas echt leert wat voor soort motorrijder u bent. U denkt wellicht wel dat u graag sportief rijdt, in de praktijk kan het maar zo blijken dat u eigenlijk veel liever rustiger rijdt zonder veel te hoeven schakelen. Dan is een cruiser veel geschikter voor u. Kiest u wel eerder voor een snelle motor, let dan op dat u kiest voor een motor waarop u goed bochten kunt rijden. Dat is immers een van de belangrijke basisvaardigheden. In de regel zijn dit de wat lichtere motoren. Als u meteen met een zware motor bochten gaat rijden, kan het moeilijk zijn om de bochten echt goed te leren.

Een goede indicatie voor een beginnersmotor is dat u de bijzondere verrichtingen die u voor uw examen heeft gedaan, goed zou kunnen uitvoeren op de motor.

Tweedehands of nieuwe motor kopen?

Als u net uw motorrijbewijs heeft gehaald en uw eerste motor koopt, is het aan te raden om een tweedehands motor aan te schaffen. Een nieuwe motor moet ingereden worden. Hoewel dat niet moeilijk is, moet u zich daar wel op concentreren. Om dat nu te doen tijdens de eerste keer op uw nieuwe motor is niet het meest ideale moment. Bij goed onderhoud van uw motor, kunt u deze eenvoudig weer doorverkopen. Tot slot laat iedereen zijn motor wel eens vallen. Bij een nieuwe motor is een kras veel erger dan bij een tweedehands motor.

Heeft u moeite met uw keuze voor de juiste motor? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of nog beter, kom een keer langs in onze motorzaak nabij Nijkerk, Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn. Wij adviseren u graag.

Onze klanten geven ons een

8,7

Klik hier voor alle beoordelingen
 • 9,3

  De eerste kennismaking was de reparatie van een versleten achter schokbreker; bij mijn vorige dealer verliep dat erg stroperig, Doornekamp fikste het zeer snel. Dus ben ik gebleven en ook de onderhoudsbeurten worden prima uitgevoerd.

 • 9

  Ben al jaren klant en is een goed familie bedrijf die tijd heeft voor zijn klanten

 • 8,3

  Prima zaak.

 • 9

  Veel aanbod en prettige service. Mijn eerste motor hier gekocht (kawa Z750 2008 model) en van proefrit tot aankoop en verdere garantie is het goed afgehandeld. Duidelijk communicatie naar de klant wat ik als zeer prettig heb ervaren. Na aanschaf had ik na een week wat kleine dingen aan de motor welke nog binnen de garantie zijn gemaakt zonder enig gezeur of wat dan ook. Alles netjes afgehandeld en ik beveel deze zaak zeker aan bij andere! Ze hebben er een zeer tevreden klant bij !

 • 9

  Ik kom er graag. Altijd tijd voor een praatje en de koffie staat klaar. Verstand van zaken en prima onderhoud tegen een prettige prijs.

 • 8

  Erg professioneel en vriendelijk!

 • 9,3

  Heel prettig ontvangst in dit charmante familiebedrijf. Geen opdringerige verkooppraat, maar je krijgt met een kop koffie alle tijd om langs alle glimmende tweewielers te wandelen en je te oriënteren. Op de dag van mijn aankoop was het druk en een beetje chaotisch, maar iedereen bleef rustig en vriendelijk. Advies is om wel de tijd te nemen voor de aanschaf, want soms moet je even wachten tot iemand beschikbaar is. Iedereen straalt veel deskundigheid en vertrouwen uit. Ik kom zeker terug voor het jaarlijkse onderhoud. Laatste advies is om iets meer ruimte tussen de motoren te houden zodat je er iets comfortabeler tussendoor kan lopen en even op kan zitten.
  Ga zo door!

 • 8,7

  Erg goed geholpen met aankoop van motor. Ik kon verschillende testritten maken om mijn keuze te maken. Aanpassingen aan de motor waren zeker geen probleem.

 • 9

  Zeer goed en vriendelijk geholpen en al mijn vragen werden goed beantwoord.

 • 9,7

  Relatief snel en vakkundig geholpen met reparatie van de motor


Onze nieuwste motoren

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest recent binnengekomen motoren.


Bekijk onze volledige aanbod »