Ons aanbod
Ruim aanbod met motoren

Bekende motoren

Doornekamp Motorsport heeft ruim 300 motoren in het assortiment. Van cruiser tot en met sportieve motor: wij hebben voor ieder wat wils. Je vind bij ons alle bekende merken motoren, zoals BMW, Honda , Ducati, Piaggio en KTM. Voor de financiering van je motor werken wij samen met Motordreams.

Nieuw in ons aanbod

Nieuw binnen
Kawasaki Z 900 ABS

 8.450,00

Kilometerstand: 17532

Bouwjaar: 2019

Bekijken
Nieuw binnen
Yamaha TRACER 900 ABS

 8.750,00

Kilometerstand: 21000

Bouwjaar: 2016

Bekijken
Nieuw binnen
Honda CB 500 F ABS

 5.950,00

Kilometerstand: 14431

Bouwjaar: 2019

Bekijken
Motor huren

Motor huren

Als je geen motor wilt kopen in Amersfoort, kun je ook een motor huren nabij Amersfoort. Je betaalt geen borg! Heb je een motor op het oog, maar ben je nog niet overtuigd na een proefrit? Huur de motor dan voor een weekend: zo heb je ruim de tijd om erachter te komen of jullie een perfecte match zijn.

Motor kopen Amersfoort?

Wil je een motor kopen in Amersfoort? Al ruim twintig jaar helpen wij iedereen die enthousiast is over motoren. Nieuwe motor kopen, onderhoud, reparaties: we helpen je graag. Allemaal met enorme passie en kennis van motoren.

Blog
Over ons

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport

Familiebedrijf

Doornekamp Motorsport wordt geroemd vanwege de vakkennis en passie voor motoren. Als een familiebedrijf met ruim vijfentwintig jaar ervaring ben je verzekerd van eerlijke en vriendelijke service. Heeft je motor schade? Breng uw motor dan naar de professionele werkplaats.

Neem contact op

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport