Motorzaak Apeldoorn

De motorzaak nabij Apeldoorn voor alles voor uw motor en wat daarmee te maken heeft, is Doornekamp Motorsport. Bijvoorbeeld als u een motor wilt kopen of huren. Ook voor onderhoud, reparatie als u schade heeft gereden of als u motorkleding of accessoires nodig heeft, zijn wij uw aangewezen partner. Wij zijn gevestigd in Hoevelaken en bieden elke motorrijder twee verdiepingen vol met alles wat met motoren van doen heeft.

Motorzaak Apeldoorn geeft advies op maat

Bij deze motorzaak nabij Apeldoorn heeft u een ruime selectie uit verschillende motoren van diverse merken. Bent u een sportieve motorrijder of houdt u juist meer van ontspannen cruisen? Laat het ons weten en wij vinden de passende motor aan de hand van uw voorkeur. Dat doen wij met veel vakkennis en een grote passie voor motoren. Bovendien zijn wij een BOVAG-motorbedrijf, dat u verzekerd van kwaliteit. In ons ruime assortiment motoren (ruim 300 motoren) en met behulp van ons advies op maat, zit uw perfecte match er vast tussen!

Handige tip: huur een motor voordat je deze koopt

Er zijn verschillende redenen om een motor te huren. Maar heeft u er weleens aan gedacht om een motor te huren om deze een weekend op proef te nemen voordat u de motor koopt? Op die manier kunt u bepalen of de motor iets voor u is. U hoeft geen borg te betalen als u bij ons een motor huurt.

Financiering motor

Heeft u de motor van uw dromen gevonden en besloten om deze aan te schaffen? Dan verwijzen wij u graag door naar Finanplaza. Doornekamp Motorsport mag u namelijk niet adviseren wat betreft de financiering van uw motor.

Bij Finanplaza profiteert u van verschillende voordelen. Zo heeft Finanplaza verschillende arrangementen bij diverse kredietverstrekkers. Hierdoor kunt u een lening bij hen afsluiten voor zeer scherpe tarieven. Heeft u al een lening lopen bij een andere instelling, dan kunt u die in een veel goedkopere lening onderbrengen bij Finanplaza. Dit regelt Finanplaza geheel kosteloos voor u.

Contact met Doornekamp Motorsport

Nieuwsgierig geworden naar ons motoraanbod en wilt u zich graag oriënteren? Kom gerust een keertje langs in onze vestiging nabij Amersfoort, Utrecht en Nijkerk. Wij zijn zowel met de auto, de motor als het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Meer informatie per telefoon of de mail? Bel naar 033 – 25 344 25 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bekijk ons aanbod »

Onze klanten geven ons een

8,7

Klik hier voor alle beoordelingen
 • 8,3

  Voor deze beoordeling is geen beschrijving beschikbaar.

 • 8,7

  Kwan hiervoor het eerst met mn honda cbf 600N die schade had na ongeval. Was verzekeringskwestie. Denkt mee en is ongevraagd op zoek naar manieren om de schade zo gunstig mogelijk te herstellen. Kon gedurende de rep.tijd een leenmotor krijgen. Ik ben dus zeer tevreden en ga hier mn bike verder in onderhoud geven

 • 8

  Vandaag mijn motor opgehaald; eerste ervaringen mbt. aankoop en afspraken was positief. Alles netjes nagekomen zoals afgesproken.

 • 9

  Peima geholpen en prima service

 • 9

  Fijn bedrijf die met je meedenkt in het goed onderhouden van je motor.

 • 7,3

  Prima

 • 8,5

  Heerlijke vriendelijke benadering geen gepush wel direct een bakkie koffie makkelijk gelegenheid voor een proefrit. Moet nog even afwachten of alle afspraken rond komen. Tot op nu buitengewoon tevreden en in positieve zin opgetogen.

 • 7,7

  De ervaring moet nog groeien heb net een motorfiets gekocht

 • 9,7

  Vandaag mijn 3e motor opgehaald. Na een vervelend ongelukje zat ik zonder, terwijl ik op dit moment mijn motor juist nodig had. Gisteren een proefrit gemaakt op een andere motor en besloten deze aan te schaffen. de motor is binnen 24 uur rijklaar gemaakt en werd ik gebeld dat ik deze op kon halen. Fantastische service waarvoor hartelijk bedankt!!

 • 10

  Prima servies en kwalitijd
  En eerlijkheid tegen de klant


Onze nieuwste motoren

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest recent binnengekomen motoren.


Klik hier voor ons volledige aanbod »