Motorzaak Apeldoorn

De motorzaak nabij Apeldoorn voor alles voor uw motor en wat daarmee te maken heeft, is Doornekamp Motorsport. Bijvoorbeeld als u een motor wilt kopen of huren. Ook voor onderhoud, reparatie als u schade heeft gereden of als u motorkleding of accessoires nodig heeft, zijn wij uw aangewezen partner. Wij zijn gevestigd in Hoevelaken en bieden elke motorrijder twee verdiepingen vol met alles wat met motoren van doen heeft.

Motorzaak Apeldoorn geeft advies op maat

Bij deze motorzaak nabij Apeldoorn heeft u een ruime selectie uit verschillende motoren van diverse merken. Bent u een sportieve motorrijder of houdt u juist meer van ontspannen cruisen? Laat het ons weten en wij vinden de passende motor aan de hand van uw voorkeur. Dat doen wij met veel vakkennis en een grote passie voor motoren. Bovendien zijn wij een BOVAG-motorbedrijf, dat u verzekerd van kwaliteit. In ons ruime assortiment motoren (ruim 300 motoren) en met behulp van ons advies op maat, zit uw perfecte match er vast tussen!

Handige tip: huur een motor voordat je deze koopt

Er zijn verschillende redenen om een motor te huren. Maar heeft u er weleens aan gedacht om een motor te huren om deze een weekend op proef te nemen voordat u de motor koopt? Op die manier kunt u bepalen of de motor iets voor u is. U hoeft geen borg te betalen als u bij ons een motor huurt.

Financiering motor

Heeft u de motor van uw dromen gevonden en besloten om deze aan te schaffen? Dan verwijzen wij u graag door naar NU Motorrijden. Doornekamp Motorsport mag u namelijk niet adviseren wat betreft de financiering van uw motor.

Bij NU Motorrijden profiteert u van verschillende voordelen. Zo is het mogelijk om gespreid te betalen. Wilt u vervroegd uw motor afbetalen? Dan doet u dit boetevrij bij NU Motorrijden. Bovendien bent u direct volwaardig eigenaar en betaalt u geen afsluit- of administratiekosten.

Contact met Doornekamp Motorsport

Nieuwsgierig geworden naar ons motoraanbod en wilt u zich graag oriënteren? Kom gerust een keertje langs in onze vestiging nabij Amersfoort, Utrecht en Nijkerk. Wij zijn zowel met de auto, de motor als het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Meer informatie per telefoon of de mail? Bel naar 033 – 25 344 25 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bekijk ons aanbod »

Onze klanten geven ons een

8,7

Klik hier voor alle beoordelingen
 • 8,7

  Erg goed geholpen met aankoop van motor. Ik kon verschillende testritten maken om mijn keuze te maken. Aanpassingen aan de motor waren zeker geen probleem.

 • 9

  Zeer goed en vriendelijk geholpen en al mijn vragen werden goed beantwoord.

 • 9,7

  Relatief snel en vakkundig geholpen met reparatie van de motor

 • 9

  Zeer aardig, vriendelijk en deskundig

 • 9

  Snel en deskundig geholpen, geen "harde" verkoop en alle ruimte voor vragen

 • 7,7

  Tot nu toe vriendelijk ontvangen en goede uitleg over de motor. Hopelijk ook tevreden over de afspraak die we hebben gemaakt.

 • 6

  Voor deze beoordeling is geen beschrijving beschikbaar.

 • 10

  Top had eerst wat slecht gezecht maar ik heb zelf iets besteld uit het verkeerde boek maar hier hebben ze het toch opgelost voor me dus een aanrader

 • 8,7

  Inmiddels kom ik hier al meerdere jaren en heb ik er voor de tweede keer een motor gekocht. Beide keren ben ik uitermate goed geholpen. Ook bij een hele lastige technische storing ben ik erg goed geholpen. In de winkel bij de aanschaf van kleding kreeg ik goed advies.

 • 10

  Na 50000 kilometer is een vage klacht in de motor eindelijk gerepareerd. De motor loopt als nieuw en ik kan nog vele kilometers gaan toeren.


Onze nieuwste motoren

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest recent binnengekomen motoren.


Bekijk onze volledige aanbod »