Motorzaak Apeldoorn

De motorzaak nabij Apeldoorn voor alles voor uw motor en wat daarmee te maken heeft, is Doornekamp Motorsport. Bijvoorbeeld als u een motor wilt kopen of huren. Ook voor onderhoud, reparatie als u schade heeft gereden of als u motorkleding of accessoires nodig heeft, zijn wij uw aangewezen partner. Wij zijn gevestigd in Hoevelaken en bieden elke motorrijder twee verdiepingen vol met alles wat met motoren van doen heeft.

Motorzaak Apeldoorn geeft advies op maat

Bij deze motorzaak nabij Apeldoorn heeft u een ruime selectie uit verschillende motoren van diverse merken. Bent u een sportieve motorrijder of houdt u juist meer van ontspannen cruisen? Laat het ons weten en wij vinden de passende motor aan de hand van uw voorkeur. Dat doen wij met veel vakkennis en een grote passie voor motoren. Bovendien zijn wij een BOVAG-motorbedrijf, dat u verzekerd van kwaliteit. In ons ruime assortiment motoren (ruim 300 motoren) en met behulp van ons advies op maat, zit uw perfecte match er vast tussen!

Handige tip: huur een motor voordat je deze koopt

Er zijn verschillende redenen om een motor te huren. Maar heeft u er weleens aan gedacht om een motor te huren om deze een weekend op proef te nemen voordat u de motor koopt? Op die manier kunt u bepalen of de motor iets voor u is. U hoeft geen borg te betalen als u bij ons een motor huurt.

Financiering motor

Heeft u de motor van uw dromen gevonden en besloten om deze aan te schaffen? Dan verwijzen wij u graag door naar NU Motorrijden. Doornekamp Motorsport mag u namelijk niet adviseren wat betreft de financiering van uw motor.

Bij NU Motorrijden profiteert u van verschillende voordelen. Zo is het mogelijk om gespreid te betalen. Wilt u vervroegd uw motor afbetalen? Dan doet u dit boetevrij bij NU Motorrijden. Bovendien bent u direct volwaardig eigenaar en betaalt u geen afsluit- of administratiekosten.

Contact met Doornekamp Motorsport

Nieuwsgierig geworden naar ons motoraanbod en wilt u zich graag oriënteren? Kom gerust een keertje langs in onze vestiging nabij Amersfoort, Utrecht en Nijkerk. Wij zijn zowel met de auto, de motor als het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Meer informatie per telefoon of de mail? Bel naar 033 – 25 344 25 of maak gebruik van ons contactformulier.

Bekijk ons aanbod »

Onze klanten geven ons een

8,7

Klik hier voor alle beoordelingen
 • 9,3

  De eerste kennismaking was de reparatie van een versleten achter schokbreker; bij mijn vorige dealer verliep dat erg stroperig, Doornekamp fikste het zeer snel. Dus ben ik gebleven en ook de onderhoudsbeurten worden prima uitgevoerd.

 • 9

  Ben al jaren klant en is een goed familie bedrijf die tijd heeft voor zijn klanten

 • 8,3

  Prima zaak.

 • 9

  Veel aanbod en prettige service. Mijn eerste motor hier gekocht (kawa Z750 2008 model) en van proefrit tot aankoop en verdere garantie is het goed afgehandeld. Duidelijk communicatie naar de klant wat ik als zeer prettig heb ervaren. Na aanschaf had ik na een week wat kleine dingen aan de motor welke nog binnen de garantie zijn gemaakt zonder enig gezeur of wat dan ook. Alles netjes afgehandeld en ik beveel deze zaak zeker aan bij andere! Ze hebben er een zeer tevreden klant bij !

 • 9

  Ik kom er graag. Altijd tijd voor een praatje en de koffie staat klaar. Verstand van zaken en prima onderhoud tegen een prettige prijs.

 • 8

  Erg professioneel en vriendelijk!

 • 9,3

  Heel prettig ontvangst in dit charmante familiebedrijf. Geen opdringerige verkooppraat, maar je krijgt met een kop koffie alle tijd om langs alle glimmende tweewielers te wandelen en je te oriënteren. Op de dag van mijn aankoop was het druk en een beetje chaotisch, maar iedereen bleef rustig en vriendelijk. Advies is om wel de tijd te nemen voor de aanschaf, want soms moet je even wachten tot iemand beschikbaar is. Iedereen straalt veel deskundigheid en vertrouwen uit. Ik kom zeker terug voor het jaarlijkse onderhoud. Laatste advies is om iets meer ruimte tussen de motoren te houden zodat je er iets comfortabeler tussendoor kan lopen en even op kan zitten.
  Ga zo door!

 • 8,7

  Erg goed geholpen met aankoop van motor. Ik kon verschillende testritten maken om mijn keuze te maken. Aanpassingen aan de motor waren zeker geen probleem.

 • 9

  Zeer goed en vriendelijk geholpen en al mijn vragen werden goed beantwoord.

 • 9,7

  Relatief snel en vakkundig geholpen met reparatie van de motor


Onze nieuwste motoren

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest recent binnengekomen motoren.


Bekijk onze volledige aanbod »