Ons aanbod
Ruim aanbod met motoren

Motor huren

Terwijl je je ogen flink de kost geeft in onze motorzaak nabij Utrecht, zijn onze monteurs hard aan het werk om je motor te repareren. Als het blijkt dat het ons niet lukt om de reparatie binnen een dag uit te voeren geven we je een leenmotor mee. Ben je tevreden over de reparatie van Doornekamp Motorsport? Vraag ons dan eens naar onze onderhoudsbeurt.

Nieuw in ons aanbod

Nieuw binnen
Kawasaki Z 900 ABS

 8.450,00

Kilometerstand: 17532

Bouwjaar: 2019

Bekijken
Nieuw binnen
Yamaha TRACER 900 ABS

 8.750,00

Kilometerstand: 21000

Bouwjaar: 2016

Bekijken
Nieuw binnen
Honda CB 500 F ABS

 5.950,00

Kilometerstand: 14431

Bouwjaar: 2019

Bekijken
Motor onderhoud

Motor onderhoud

Bij Doornekamp Motorsport werken medewerkers die een grote passie hebben voor motoren en met veel kennis en toewijding je motor onder handen nemen. Je motor wordt onderworpen aan een algehele controle. We testen de accu en controleren het koelsysteem. Ook het remsysteem wordt meegenomen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de olie is ververst en het oliefilter vervangen is.

Over ons

Al ruim twintig jaar helpen wij iedereen die enthousiast is over motoren. Nieuwe motor kopen, onderhoud, reparaties: we helpen je graag. Allemaal met enorme passie en kennis van motoren.

Blog
Over ons

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport

Aanbiedingen

In de winkel van Doornekamp Motorsport vind je alle accessoires die je je kunt voorstellen. Vaak hebben we mooie aanbiedingen. Onder nieuws vind je diverse folders met scherpe prijzen voor motorkleding, helmen, laarzen en handschoenen. Kortom, download de folder en kom naar onze winkel, nabij Amersfoort, Nijkerk en Apeldoorn!

Aanbiedingen

2 verdiepingen vol motorplezier

Naast mooie occasions leveren wij alles wat u tevreden op de weg brengt en houdt: kleding, helmen, accessoires en onderdelen. Met onze kennis over en ervaring met de verschillende producten die wij verkopen kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij zijn gevestigd nabij knooppunt A1/A28 en op loopafstand van station Hoevelaken.

Neem de virtuele tour door onze winkel

Naast ons grote en diverse assortiment en onze uitstekende kennis van motoren, onderscheidt Doornekamp Motorsport zich ook door een eerlijke service en schappelijke prijzen. Doornekamp Motorsport richt zich op particulieren.

Meer over onze winkel

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport