Motorzaak Utrecht

U bent bent u op zoek naar een motorzaak in Utrecht of omgeving omdat u schade heeft gereden? Neem dan contact op met Doornekamp Motorsport. Wij zijn gevestigd in Hoevelaken en zorgen ervoor dat uw motor zo snel mogelijk weer gerepareerd is. Drink een kop koffie terwijl u met een gerust hart de reparatie aan onze deskundige monteurs in de werkplaats kunt overlaten. U zult u niet vervelen, want onze winkel bestaat uit twee verdiepingen waar u rustig rond kunt snuffelen tussen alle motoraccessoires. Of droom weg bij ons uitgebreide aanbod motoren.

Leenmotor van motorzaak nabij Utrecht

Terwijl u uw ogen flink de kost geeft in onze motorzaak nabij Utrecht, zijn onze monteurs hard aan het werk om uw motor te repareren. Helaas blijkt dat het ons niet lukt om de reparatie binnen een dag uit te voeren. Geen zorgen, wij geven uw een leenmotor mee. Ondertussen heeft u ons uitgebreide aanbod motoren gezien. Misschien heeft u wel interesse in een van deze motoren? Benieuwd hoe de motor van uw keuze rijdt? Dan kunt u in plaats van de leenmotor ook kiezen om de motor waar u een oogje op hebt een paar dagen te huren. Toch liever alleen een testrit? Geen probleem, ook dat is natuurlijk een mogelijkheid.

Onderhoud bij Doornekamp Motorsport

Bent u tevreden over de reparatie van Doornekamp Motorsport? Vraag ons dan eens naar onze onderhoudsbeurt. Bij Doornekamp Motorsport werken enkel medewerkers die een grote passie hebben voor motoren en met veel kennis en toewijding uw motor onder handen nemen. Uw motor wordt onderworpen aan een algehele controle. We testen de accu en controleren het koelsysteem. Ook het remsysteem wordt meegenomen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de olie is ververst en het oliefilter vervangen is.

Aanbiedingen Doornekamp Motorsport

In de winkel van Doornekamp Motorsport vindt u alle accessoires die u zich kunt voorstellen.
Ook hebben we vaak veel mooie aanbiedingen. Onder nieuws vindt u diverse folders met scherpe prijzen voor motorkleding, helmen, laarzen en handschoenen. Ook andere specifieke accessoires zoals een afdekhoes voor uw motor zijn een mogelijkheid. Kortom, download de folder en sla uw slag in onze winkel, nabij Amersfoort, Nijkerk en Apeldoorn!

Onze klanten geven ons een

8,7

Klik hier voor alle beoordelingen
 • 9,3

  De eerste kennismaking was de reparatie van een versleten achter schokbreker; bij mijn vorige dealer verliep dat erg stroperig, Doornekamp fikste het zeer snel. Dus ben ik gebleven en ook de onderhoudsbeurten worden prima uitgevoerd.

 • 9

  Ben al jaren klant en is een goed familie bedrijf die tijd heeft voor zijn klanten

 • 8,3

  Prima zaak.

 • 9

  Veel aanbod en prettige service. Mijn eerste motor hier gekocht (kawa Z750 2008 model) en van proefrit tot aankoop en verdere garantie is het goed afgehandeld. Duidelijk communicatie naar de klant wat ik als zeer prettig heb ervaren. Na aanschaf had ik na een week wat kleine dingen aan de motor welke nog binnen de garantie zijn gemaakt zonder enig gezeur of wat dan ook. Alles netjes afgehandeld en ik beveel deze zaak zeker aan bij andere! Ze hebben er een zeer tevreden klant bij !

 • 9

  Ik kom er graag. Altijd tijd voor een praatje en de koffie staat klaar. Verstand van zaken en prima onderhoud tegen een prettige prijs.

 • 8

  Erg professioneel en vriendelijk!

 • 9,3

  Heel prettig ontvangst in dit charmante familiebedrijf. Geen opdringerige verkooppraat, maar je krijgt met een kop koffie alle tijd om langs alle glimmende tweewielers te wandelen en je te oriënteren. Op de dag van mijn aankoop was het druk en een beetje chaotisch, maar iedereen bleef rustig en vriendelijk. Advies is om wel de tijd te nemen voor de aanschaf, want soms moet je even wachten tot iemand beschikbaar is. Iedereen straalt veel deskundigheid en vertrouwen uit. Ik kom zeker terug voor het jaarlijkse onderhoud. Laatste advies is om iets meer ruimte tussen de motoren te houden zodat je er iets comfortabeler tussendoor kan lopen en even op kan zitten.
  Ga zo door!

 • 8,7

  Erg goed geholpen met aankoop van motor. Ik kon verschillende testritten maken om mijn keuze te maken. Aanpassingen aan de motor waren zeker geen probleem.

 • 9

  Zeer goed en vriendelijk geholpen en al mijn vragen werden goed beantwoord.

 • 9,7

  Relatief snel en vakkundig geholpen met reparatie van de motor


Onze nieuwste motoren

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest recent binnengekomen motoren.


Bekijk onze volledige aanbod »