Ons aanbod
Ruim aanbod met motoren

Soorten motoren

Toer, Sport, Naked, All Off Road, Custom Cruiser of Super Sport: je hoeft enkel aan te geven wat voor type motorrijder je bent en wij geven je een overzicht van het aanbod in die categorie direct online. Je kunt uiteraard ook bij ons in de showroom langskomen voor advies op maat.

Nieuw in ons aanbod

Nieuw binnen
Kawasaki Z 900 ABS

 8.450,00

Kilometerstand: 17532

Bouwjaar: 2019

Bekijken
Nieuw binnen
Yamaha TRACER 900 ABS

 8.750,00

Kilometerstand: 21000

Bouwjaar: 2016

Bekijken
Nieuw binnen
Honda CB 500 F ABS

 5.950,00

Kilometerstand: 14431

Bouwjaar: 2019

Bekijken
2 verdiepingen motorpret

2 verdiepingen motorpret

Motorliefhebbers kijken altijd hun ogen uit als ze bij ons in de winkel langskomen. Dat is ook niet vreemd, want onze winkel beslaat 2 verdiepingen met alle producten die motorrijders gebruiken. Naast de voorraad van 300 motoren hebben wij diverse accessoires voor motorrijders.

Over ons

Al ruim twintig jaar helpen wij iedereen die enthousiast is over motoren. Nieuwe motor kopen, onderhoud, reparaties: we helpen je graag. Allemaal met enorme passie en kennis van motoren.

Blog
Over ons

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport

Reparatie motoren

Heb je schade aan je motor? Dan staan onze vakkundige monteurs graag voor je klaar om je motor te repareren zodat deze weer zo goed als nieuw is. Uiteraard krijg je in de tussentijd een leenmotor mee. Je kunt telefonisch contact opnemen om het probleem uit te leggen of het contactformulier invullen.

Reparatie motoren

Een gave motor voor een scherpe prijs

Doornekamp Motorsport heeft voor ieder budget een passende motor. Je kunt eenvoudig filteren op prijs als je ons aanbod bekijkt. Wij bieden al motoren aan vanaf €2250,-. Ga je toch liever voor een iets duurdere motor met minder kilometers op de teller? Filter dan eenvoudig op de kilometerstand.

Ons aanbod

Financiering

Heb je het budget niet voor een van onze motoren, dan kun je de financiering regelen via Motordreams. Je kunt voor advies bij hen terecht en via onze website kun je direct uitrekenen wat het maandbedrag is dat je gaat betalen.

Financiering van uw motor

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.5 Doornekamp Motorsport