Terug naar het overzicht

MV AGUSTA BRUTALE 1000RR

Onlangs hebben wij deze prachtige MV Agusta Brutale 1000RR mogen verwelkomen in onze assortiment van wel geselecteerde occasions.  Deze motorfiets is dan ook een uniek plaatje en een zekere one of a kind van onze 400 motorfietsen!

De MV AGUSTA is op gebied van afwerking een zeer complete motor, waarbij zichtbaar is hoeveel tijd de Italiaanse fabrikant vrij maakt voor detail en afwerking. Ook is deze motor elektronisch bomvol met alle opties die bedenkelijk zijn waaronder: Ohlins vering, launch control, cruise control, handvat verwarming, de optie om je gradenhoek te zien voor bochtwerk en nog veel meer!

Een naked bike met maar liefst 208 PK op een gewicht van 186 KG! Dit is wat we noemen een ultieme krachtpatser die d.m.v. zijn rij-modi dan wel op tourstand met alle veiligheid voorzieningen aan zoals TCS, Traction control en een verminderde power heerlijk te cruisen is. maar bij zijn sport stand een wolf in schaapskleren!!! Naja schaapskleren… de spoilers aan de zijkant verklappen al wel dat deze monster van een agusta wel degelijk een snelle jongen is.

 

Bekijk hem snel bij onze showroom gelegen in Hoevelaken waar wij meerdere MV Agusta’s en talloze andere merken op voorraad hebben!

 


Terug naar het overzicht

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.7 Doornekamp Motorsport
m/f/embed.php?id=1" type="text/javascript" charset="utf-8">