Plan afspraak

Doornekamp Motorsport

Onderhoud en reparatie

Om je motor in optimale staat te houden en veilig de weg op te kunnen gaan, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren.

Onderhoud en reparatie
Onderhoud

Onderhoud

Als je je motor naar Doornekamp Motorsport brengt voor een onderhoudsbeurt krijgt deze een algehele controle. Andere onderhoudswerkzaamheden die wij voor je uitvoeren zijn bijvoorbeeld het testen van de accu, controle van het koel- en remsysteem, het verversen van de olie en vervanging van het oliefilter, het uitlezen van fouten, het bijmaken van code sleutels of het flashen van de ecu. Neem gerust contact op als je vragen hebt over het onderhoud van je motor.

Reparatie

Heeft je motor schade en en zoek je een motorgarage die goed en snel kan repareren? Breng je motor dan naar onze werkplaats en drink een kop koffie, terwijl onze vakbekwame monteurs aan de slag gaan om je motor te repareren. Als blijkt dat we langer nodig hebben om je motor te repareren, dan kun je gebruik maken van een leenmotor.

Motor reparatie

Werkplaats

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Werkplaats

Plan een afspraak

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel, mail ons of gebruik onderstaand formulier Plan een afspraak.

033 - 25 344 25 Mail algemeen Mail werkplaats Mail verhuur

Onze locatie
De wel 30
3871 MV Hoevelaken
Routebeschrijving

Onze werkplaats

Onze deskundige monteurs werken zeer nauwkeurig en beschikken over een grote passie voor motoren. Wij zijn dé motorzaak in Hoevelaken, nabij AmersfoortApeldoorn, Utrecht en Nijkerk. Benieuwd wat wij voor jouw en je motor kunnen betekenen? Neem contact met ons op: we helpen je graag!

Onze werkplaats

Werkplaats

Reparatie nodig of tijd voor onderhoud? Maak gerust een afspraak. Onze monteurs beschikken over alle benodigde kennis en werken zeer nauwkeurig. Dit doen wij voor elk merk motoren.

Plan een afspraak
doornekamp-hoevelaken-motorwerkplaats

Onze klanten
geven ons een

9.7 Doornekamp Motorsport
m/f/embed.php?id=1" type="text/javascript" charset="utf-8">